• Harlinga

    Een thuis met sfeer en gemak, vlakbij de stad, de havens en de zee

Woningen

Harlinga werd in 1972 gebouwd. Sindsdien zijn de woonwensen veranderd en veranderde ons verhuuraanbod mee. Zo is er de laatste jaren veel geïnvesteerd in onder andere duurzaamheid (zonnepanelen, LED verlichting en isolatie), Omose (ontharding water), beveiliging (toegangscontrole)en in de fietsenhokken. In 2015 zijn de schuifpuien  van alle woningen vernieuwd en zijn alle woningen aangesloten op eigen gas- en elektriciteitsmeters. Ook krijgen alle woningen die leeg komen nieuw sanitair. Bijzonder is dat u zelf – in overleg – de plattegrond van uw woning mag (laten) aanpassen. Vrijheid, blijheid dus.

 

AVDW20160524-0053

 

Wat in al die jaren niet veranderde, is onze klantvriendelijkheid. Als stichting zonder winstoogmerk zijn we er in de eerste plaats voor onze bewoners. Als zij het naar hun zin hebben, zijn we geslaagd in onze missie.

Het complex telt 130 appartementen. Variërend in grote van 56 m2 (eenpersoons, 1 slaapkamer), tot 65 m2 (een- en tweepersoons, 1 slaapkamer) tot 74 m2 (tweepersoons, 2 slaapkamers. Elk appartement heeft een eigen aansluiting voor gas, elektra, water, kabel en intercom.  De woningen op de etages hebben een balkon en worden met liften ontsloten.

 

Inschrijven

Wilt u graag in Harlinga komen wonen? Aarzel dan niet te lang. Laat u op de wachtlijst zetten, wellicht mogen we u dan binnenkort verwelkomen als nieuwe bewoner.

Prettig vertoeven..

Harlinga ligt erg rustig maar toch direct grenzend aan de gezellige binnenstad van Harlingen. Verder
beschikt Harlinga over een grote tuin waar het vooral in de zomer prettig vertoeven is.